Festival

Het IAG festival is vier dagen genieten van voorstellingen en activiteiten voor jong en oud. Kom kijken en doe mee!

Open Podium!

Het Open Podium is hét sfeervolle middelpunt van het IAG. Op het plein, dat omringd wordt door de wedstrijdhal waar een diversiteit aan wedstrijden plaatsvinden, de Flik-Flakhal waar je workshops kunt volgen, het luchtkussen spektakel waar je alle dagen kunt stuiteren en het sportcourt met al z'n activiteiten, staat vier dagen lang het Open Podium. De bezoekers kunnen in het zonnetje, genieten van een gevarieerd aanbod aan demonstraties van clubs uit het hele land.

Voor het Open Podium programma klik hier

Festival Bosch Beweegt

Het festival Bosch Beweegt is op zaterdag 12 mei waar kunst, sport en urban samenkomen als vast programma onderdeel van het vierdaagse IAG sportevent.

Omdat de gymnastische sporten veel raakvlakken kent met kunst en urban, is er vier jaar geleden het idee ontstaan om één dag tijdens het event samen een festivaldag te organiseren om te leren en te genieten van elkaar.

Voor het Festival Bosch Beweegt programma klik hier

Theatervoorstelling

Een theatrale voorstelling waar diverse toppers uit het land komen optreden. Maak op een laagdrempelige manier kennis met diverse gymnastische sporten. Na afloop is er een meet & greet met beroemde topsporters, diverse finalisten uit Hollands Got Talent en andere beroemdheden.

Voor meer informatie over het programma en bestellen van kaarten voor de theatervoostelling klik hier

 

134 141