Bosch Beweegt

Het festival Bosch Beweegt is op zaterdag 27 mei waar kunst, sport en urban samenkomen als vast programma onderdeel van het vierdaagse IAG sportevent.

Omdat de gymnastische sporten veel raakvlakken kent met kunst en urban, is er drie jaar geleden het idee ontstaan om één dag tijdens het event samen een festivaldag te organiseren om te leren en te genieten van elkaar. 

Dagprogramma Bosch Beweegt zaterdag 27 mei 2017

Voor het algemene programma en tijden klik hier

Voor het podium programma klik hier

Opening

De Bosch Beweegt Dag zal beginnen met een actieve opwarmer op het plein

Dansvoorstellingen

De hele dag door zijn er in de theaterzaal dans en theatervoorstellingen van verschillende organisaties uit de regio ’s-Hertogenbosch.

Voorleeshoek

Hier kunnen jong en oud de verhalen over de schilder Jeroen Bosch horen

Maak je eigen recycle kunstwerk

In de knutselcorner kunnen kinderen en volwassenen hun eigen kunstwerk maken van recycle materialen

Congres “maak kennis met de laatste trends”

Tijdens het coachcongres kunnen sport- en theaterdocenten inspiratie opdoen over de laatste trends in de diverse urban stijlen maar zijn er ook  workshops over hoe te handelen bij ongevallen in je les, schminkworkshops of bijvoorbeeld focustraining waar het gaat over omgaan met zenuwen rondom een optreden.

De hele dag door zijn er diverse actieve workshops zoals:

Freerunning - Hip hop – Salsa – Twirl – Breakdance- Röhnrad - Tricks – Circus – Acrobatiek – Slackline – ropeskipping- Kizomba - enz…

Poppenkast

Voor de allerkleinste is er een poppenspelverhaal in een bijzondere poppenkast met verhalen over de schilder JeroenBosch

Open podium

Altijd al voor een groter publiek willen optreden in de spotlights. Bij het open podium kunnen groepen hun repertoire/ demo / voorstelling laten zien wat ze kunnen.

Mega Dance Workout

Hou je van dansen doe dan mee aan onze mega dance workout

Theatervoorstelling

Een theatrale voorstelling waar diverse toppers uit het land komen optreden. Maak op een laagdrempelige manier kennis met diverse gymnastische sporten. Na afloop is er een meet & greet met beroemde topsporters, diverse finalisten uit Hollands Got Talent en andere beroemdheden.

Circus en Toneelvoorstellingen

Doorlopend voorstellingen van kinderen uit de stad die naar aanloop van dit evenement kennis hebben gemaakt met de circus wereld. Zie in het programmaboekje welke scholen er zoal meedoen.

Mocht u vragen hebben over het Bosch Beweegt programma, neem dan vooral contact met ons op via info@iagsportevent.nl