Tickets

Voor toegang tot het terrein zijn er verschillende zones. Iedere zone geeft je toegang tot bepaalde kijk en doe-activiteiten.

Zone 1 = Free zone  ( € 5,00 )
De Free zone geeft toegang tot het IAG terrein. Je kunt hier vanalles doen, zo zijn er luchtkussens, stormbanen, is een open podium en kun je deelnemen aan activiteiten op het plein en sportcourt. Met een Free zone ticket kun je ook vanalles bekijken bijvoorbeeld de optredens in de theaterzaal en heb je toegang tot alle Nationale en Internationale Wedstrijden in de grote wedstrijdhal.

Kaarten voor de free zone zijn te verkrijgen aan de kassa

Zone 2 = Experience zone ( € 25,00 )
Je kunt op verschillende locaties deelnemen aan maximaal drie workshops per ticket. De workshops zijn zowel voor jong als voor oud, dus voor ieder wat wils.  De Experience zone is inclusief Free zone!

De voorinschrijving voor zone 2 is gesloten, deze kaarten kunnen alleen nog maar op de dag zelf gekocht worden.

Theatervoorstelling ( € 5,00 )
Tijdens deze voorstelling wordt u meegenomen in het creme de la creme van de gymnastische sporten en urban sport in combinatie met culturele verrassingen. Met uw entreekaartje kunt u vanaf 16.00 uur op het festival terrein. Hier treft u eettentjes, muziekoptredens of misschien wilt u wel even actief aan de gang bij het luchtkussen spektakel. Vol = Vol

Kaarten voor de theatervoostelling kun je bestellen via info@iagsportevent.nl

NB: Wijzigingen in het programma voorbehouden.

Indien je je inschrijft voor één of meerdere deelactiviteiten tijdens het IAG 2018, zijn hierop de algemene voorwaarden van toepassing.

Het sporten / spelen bij alle pleinactiviteiten gebeurt op eigen verantwoording.

Er kunnen tijdens het IAG beelden gemaakt worden ter promotie van het IAG Sportevent