Tickets

Voor toegang tot het terrein zijn er verschillende zones. Iedere zone geeft je toegang tot bepaalde kijk en doe-activiteiten.

Zone 1 = Free zone  ( € 5,00 )
De Free zone geeft toegang tot het IAG terrein. Je kunt hier vanalles doen, zo zijn er luchtkussens, stormbanen, is een open podium en kun je deelnemen aan activiteiten op het plein en sportcourt. Met een Free zone ticket kun je ook vanalles bekijken bijvoorbeeld de optredens in de theaterzaal en heb je toegang tot alle Nationale en Internationale Wedstrijden in de grote wedstrijdhal. 

Klik hier voor het bestellen van je toegangsbewijs

Zone 2 = Experience zone ( € 15,00 )
Je kunt op verschillende locaties deelnemen aan maximaal drie workshops per ticket. De workshops zijn zowel voor jong als voor oud, dus voor ieder wat wils.  De Experience zone is inclusief Free zone!

Klik hier voor het bestellen van je experience zone toegangsbewijs 

Theatervoorstelling ( € 5,00 )
Tijdens deze voorstelling wordt u meegenomen in het creme de la creme van de gymnastische sporten en urban sport in combinatie met culturele verrassingen. Met uw entreekaartje kunt u vanaf 16.00 uur op het festival terrein. Hier treft u eettentjes, muziekoptredens of misschien wilt u wel even actief aan de gang bij het luchtkussen spektakel. Vol = Vol

 

Klik hier voor het bestellen van je theatervoorstelling ticket op zaterdag 12 mei 2018 aanvang 20.00 uur.

NB: Wijzigingen in het programma voorbehouden.

Indien je je inschrijft voor één of meerdere deelactiviteiten tijdens het IAG 2017, zijn hierop de algemene voorwaarden van toepassing.

Het sporten / spelen bij alle pleinactiviteiten gebeurt op eigen verantwoording.