Kampen en Trainingsstage

Wil jij als coach met je recreatie- of wedstrijdsporter ook eens buiten je eigen accommodatie sporten? Dat kan! Tijdens het IAG bestaat de mogelijkheid om, samen met je groepsgenoten, op kamp te gaan. Het is geen gewoon kamp, want los van dat je elke dag kan trainen met jouw groep, kun je ook genieten van wedstrijden & demo’s en kun je zelf deelnemen aan de vele actieve workshops die het IAG te bieden heeft. In overleg kun je dit jaar een gewenst pakket samenstellen zodat je drie of vier dagen lang kennis kunt maken met allerlei takken van sport.

Op zaterdag is er de mogelijkheid om met jouw vereniging/groep een demo te showen. Je kunt ook mee doen aan de 'Gym for life Challenge'. De Challenge is een wedstrijd waarin je een demo/optreden geeft en hiermee in de prijzen kunt vallen. Het maakt niet uit wat je laat zien, op een trampoline, balk of gewoon op een vloer, met of zonder muziek het kan allemaal! Op vrijdag avond zijn de kwalificaties en op zaterdagavond de finale. Klik hier voor meer info over de Gym for life challenge

De kampen zijn bedoeld voor alle niveaus en clubs uit binnen- en buitenland.

Slapen doe je op de IAG Camping (in eigen camper / caravan) Festihutten of in Flexotels op het IAG terrein. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je overnachting te regelen.

Let op! Helaas kunnen wij wegens het grote aantal deelnemers van de kampen geen rekening houden met de allergieën van uw kind. Op het gebied van eten en drinken is er voor ieder wat wils. Er is altijd een mogelijkheid om uw kind een eigen voedselpakket mee te geven.

Prijzen en inschrijfformulier groepen

Klik hier voor het inschrijfformulier pakketprijzen

Klik hier voor het wensen formulier Inleveren samen met het inschrijfformulier!

Programma en inschrijfformulier individuele sporters

klik hier voor de flyer van het kamp (Zonder overnachting!!!)

klik hier voor het inschrijfformulier individueel

Stuur bovenstaande formulieren naar info@iagsportevent.nl

 

Click here for a nice impression IAG 2018 day 1

Click here for a nice impression IAG 2018 day 2

Click here for a nice impression IAG 2018 day 3

Click here for a nice impression IAG 2018 day 4

 

 

Begeleiding

Sporters worden begeleid door een eigen coach of trainer waar zij elke dag training van krijgen. Per 10 sporters mogen er afhankelijk van de soort overnachting (Let op er zijn wel extra kosten indien je gebruik maakt van de Flexotel of Festihut) 1 of meerdere coaches/trainers gratis mee. Indien men zelf een caravan of camper heeft of een kamp boekt zonder overnachting. 

Coaches mogen zelf ook aan alle activiteiten/workshops deelnemen!

Avond programma

Op donderdag, vrijdag en zaterdag zal er ook een avondprogramma plaatsvinden

Klik hier voor het donderdagavond programma

Klik hier voor de Crazy44 op vrijdagavond

Klik hier voor de Karaoke op vrijdagavond

Klik hier voor algemene het zaterdagavond programma

Klik hier voor de disco op zaterdagavond

Klik hier voor de theatervoorstelling op zaterdagavond

Accomodatie

De Flik-Flak accommodatie is een uniek sportcomplex in de wereld. Verdeeld over bijna 12.000 vierkante meter vloeroppervlakte vind je een groot aantal gespecialiseerde ruimtes en sportzalen, waarin zowel breedte- als topsport wordt beoefend op het gebied van dans, gymnastiek, turnen, springen, acro en andere sporten die hier raadvlakken mee hebben.