Kampen

Wil je als recreatie- of wedstrijdsporter ook eens buiten je eigen accommodatie sporten? Dat kan! Tijdens het IAG bestaat de mogelijkheid om, samen met je groepsgenoten, op kamp te gaan. Het is geen gewoon kamp, want los van dat je elke dag kan trainen met jouw groep, kun je ook genieten van wedstrijden & demo’s en kun je zelf deelnemen aan de vele actieve workshops die het IAG te bieden heeft. In overleg kun je dit jaar een gewenst pakket samenstellen zodat je drie of vier dagen lang kennis kunt maken met allerlei takken van sport.

Op zaterdag is er de mogelijkheid om met jouw vereniging/groep een demo te showen. Je kunt ook mee doen aan de 'Gym for life Challenge'. De Challenge is een wedstrijd waarin je een demo/optreden geeft en hiermee in de prijzen kunt vallen. Het maakt niet uit wat je laat zien, op een trampoline, balk of gewoon op een vloer, met of zonder muziek het kan allemaal! Op donderdag of vrijdag avond zijn de kwalificaties en op zaterdagavond de finale. 

De kampen zijn bedoeld voor clubs uit binnen- en buitenland.
Topsporters verwijzen wij door naar de trainingsstages.

Slapen doe je op de IAG Camping (in eigen camper / caravan) of in Flexotels op het IAG terrein. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je overnachting te regelen.

Let op! Helaas kunnen wij wegens het grote aantal deelnemers van de kampen geen rekening houden met de allergieën van uw kind. Op het gebied van eten en drinken is er voor ieder wat wils. Er is altijd een mogelijkheid om uw kind een eigen voedselpakket mee te geven.

Prijzen

Pakket 1: Flexotel*                 2 personen             €235,- p.p. (3 nachten)
Pakket 2: Flexotel*                 3 personen             €200,- p.p. (3 nachten)
Pakket 3: Flexotel*                 4 personen             €185,- p.p. (3 nachten)

Pakket 4: Camping
(met eigen camper of caravan)                             €135,- p.p. (3 nachten)

Pakket 5: zonder overnachting                              €75,- p.p.

Pakket 1, 2, 3 & 4 zijn inclusief:
-       Twee trainingen en drie workshops per dag
-       Vol pension (25 t/m 28 mei)
-       alle dagen toegang tot het IAG Sportevent
-       IAG T-shirt
-       Gratis toegang tot het avondprogramma en wedstrijden  

Pakket 5 is inclusief:
-       3 dagen (25, 26 en 27 mei of 26, 27 en 28 mei) met twee trainingen en drie workshops per dag
-       3x lunch
-       alle dagen toegang tot het IAG Sportevent
-       IAG T-shirt

*Slaap in een bed of stapelbed in een hoteldorp
bij het IAG terrein!

Zin om op het terrein te blijven slapen zonder nog de baan
op te moeten, maar wel graag in een opgemaakt bed (2 pers.) of stapelbed (4pers.) dan moeten jullie zeker een Flexotel boeken!

Wat zijn Flexotels? Dat zijn portocabins met het comfort van een hotelkamer met gezamenlijk gebruik van douche en toilet op het IAG terrein!

Accommodatie

De Flik-Flak accommodatie is een uniek sportcomplex in de wereld. Verdeeld over bijna 12.000 vierkante meter vloeroppervlakte vind je een groot aantal gespecialiseerde ruimtes en sportzalen, waarin zowel breedte- als topsport wordt beoefend op het gebied van dans, gymnastiek, turnen, springen, acro en andere sporten die hier raakvlakken mee hebben.

Klik hier voor het inschrijfformulier inclusief overnachting!
Mail dit naar info@iagsportevent.nl

Klik hier voor het inschrijfformulier voor drie dagen zonder overnachting!
Mail dit naar info@iagsportevent.nl

Klik hier voor de informatieflyer 2017

 

Begeleiding

Sporters worden begeleid door een eigen coach of trainer waar zij elke dag training van krijgen. Per 10 sporters mogen er afhankelijk van de soort overnachting (Let op er zijn wel extra kosten indien je gebruik maakt van de Flexotel) 1 of meerdere coaches/trainers gratis mee. 

Coaches mogen zelf ook aan alle activiteiten/workshops deelnemen!

Accomodatie

De Flik-Flak accommodatie is een uniek sportcomplex in de wereld. Verdeeld over bijna 12.000 vierkante meter vloeroppervlakte vind je een groot aantal gespecialiseerde ruimtes en sportzalen, waarin zowel breedte- als topsport wordt beoefend op het gebied van dans, gymnastiek, turnen, springen, acro en andere sporten die hier raadvlakken mee hebben.