GymPOWER Coachcongres

Stichting GymPOWER organiseert ook dit jaar het Coachcongres op het IAG. GymPOWER vindt het vanuit haar poot gymsportondersteuning belangrijk om trainers en coaches in hun kracht te zetten en daarom organiseerde Stichting GymPOWER vorig jaar de eerste editie van het GymPOWER Coachcongres. Stichting GymPOWER werkt daarin samen met de KNGU en andere sportbonden en mag daardoor licentiepunten uitdelen. Vorig jaar waren er voor een dagprogramma 6 punten via het certificaat te behalen. Het was een heel geslaagde dag met veel inspiratie, actie en kruisbestuiving. De coaches van de coaches, allen van naam en faam, vonden het zelf ook heel leuk om te doen. 

Het GymPOWER Coachcongres bestaat uit drie delen:
1. Communication
2. Innovation
3. Inspiration 

1.Bestaat uit inforonden over zaken die interessant zijn voor de randzaken rond het coachen, zoals: eetstoornis (vorige keer heel interessant), veilig sportklimaat, mental coaching en blessuretips.

2.Bestaat uit innovatie technieken uit de eigen sport. Inno Sport Lab 's-Hertogenbosch legt de technische mogelijkheden van registreren met audiovisuele middelen uit in de turnhallen.

3.Bestaat uit sport- en trainingsmethoden die de trainingen van trainers kunnen verrijken: minitrampoline, airtrack, pole, rope skipping en fitvormen.

Het is een dag, waarin de coaches zelf actief zijn en veel nieuwe contacten leggen.
Het thema is: 'Ook coachen kan met sportplezier!'

Het coachcongres 2017 vindt plaats op 25 mei 2017 bij De Plek in 's-Hertogenbosch, Marathonloop 7, Inschrijvingen gaan via Stichting GymPOWER. Voor meer informatie.

Contactpersoon is Casper Beijn, te bereiken via: coachcongres-gympower@outlook.com