Side events

Het IAG festival is vier dagen genieten van voorstellingen en activiteiten voor jong en oud. Kom kijken en doe mee!

Luchtkussen spectakel

Tijdens deze editie van het IAG kun je 4-dagen springen en deelnemen aan activiteiten bij het Luchtkussen Spektakel.

Met onder andere:

  • Tumblingbanen
  • Springkussens
  • Stormbanen

Iedere dag worden er ook speciale activiteiten op de luchtkussens georganiseerd zoals een stormbaanrace en zakslaan op het luchtkussen.

Open Podium!

Het Open Podium is hét sfeervolle middelpunt van het IAG. Op het plein, dat omringd wordt door de wedstrijdhal waar een diversiteit aan wedstrijden plaatsvinden, de Flik-Flakhal waar je workshops kunt volgen, het luchtkussen spektakel waar je alle dagen kunt stuiteren en het sportcourt met al z'n activiteiten, staat vier dagen lang het Open Podium. De bezoekers kunnen in het zonnetje, genieten van een gevarieerd aanbod aan demonstraties van clubs uit het hele land.

Voor het Open Podium programma klik hier

Festival Bosch Beweegt

Het festival Bosch Beweegt is op zaterdag 12 mei waar kunst, sport en urban samenkomen als vast programma onderdeel van het vierdaagse IAG sportevent.

Omdat de gymnastische sporten veel raakvlakken kent met kunst en urban, is er vier jaar geleden het idee ontstaan om één dag tijdens het event samen een festivaldag te organiseren om te leren en te genieten van elkaar.

Theatervoorstelling

Een theatrale voorstelling waar diverse toppers uit het land komen optreden. Maak op een laagdrempelige manier kennis met diverse gymnastische sporten. Na afloop is er een meet & greet met beroemde topsporters.

Avondprogramma's

Voor de vrijwilligers en mensen die die blijven overnachten hebben we iedere avond na afloop van de wedstrijden een verrassend avondprogramma 

Kids

Voor de kids  is het vier dagen lang feest tijdens het IAG. Van donderdag tot en zondag is er een fantastische programma.

Klik hier voor de poster van alle Bossche Kampioenschappen of klik hier voor nog meer informatie en inschrijvingen

KIDS T/M 5 JAAR

Lekker springen op de luchtkussens en er zijn twee keer per dag poppenkast voorstellingen. Je kunt de mooiste creaties maken in de knutselcorner en natuurlijk lekker instuiven in de Klein Volk zaal! Daarnaast kun je gaan kijken bij demonstraties en de diverse wedstrijden.

KIDS VAN 6 JAAR EN OUDER

Voor jeugd vanaf 6 jaar is er natuurlijk ook van alles te beleven tijdens het IAG. Freerunning, luchtkussen spektakel, sportcourt activiteiten, knutselen en als je nog tijd over hebt kun je meedoen aan allemaal challenges. Er is een ruim aanbod aan workshops die je kunt volgen van springen, dans, turnen en nog veel meer. En… je mag je ouders meebrengen! Ook voor volwassenen is er genoeg te beleven.

Het kidsprogramma is iedere dag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Op alle andere dagen is er de hele dag ook nog van alles te zien en te doen. Kijk hier voor het meest actuele programma.

Voor meer informatie over het programma en bestellen van kaarten voor de theatervoostelling klik hier

Komt U ook naar onze gezellige verwenochtend Senioren?

De verwen-ochtend senioren is op vrijdag 11 mei.

Een informatief, gevarieerd en vooral gezellig ochtendprogramma voor senioren.

We ontvangen u om 10.00 uur met een kopje koffie met wat lekkers. Daarna kunt u uit beide blokken 1 activiteit kiezen. Om 12.00 uur is het programma afgelopen en kunt u heerlijk nagenieten met live muziek op het plein en Tonny’s terras.  En in de Maaspoorthal zelf zijn wedstrijden gratis te bezoeken van acro-gymnastiek. Laat je verrassen door de spectaculaire acrobatische bewegingen van duo’s en trio’s.

Klik hier voor de poster van de senioren ochtend

Inschrijven kan via: info@deplek.eu

Demo's

Kom je ook een hele dag mee genieten samen met jouw dans-, circus-, turn, acro, theater- of demogroep?


Tijdens het IAG organiseren we diverse activiteiten waar je voor publiek kunt optreden. Je kunt met jouw groep ook kiezen voor een dagvullend programma  Een hele dag vol uitdagende workshops, gratis toegang tot alle free zone activiteiten, optreden in de grote sport arena en op het Open Podium.


Heb je zin om nieuwe dingen te leren? Doe dan mee aan een van de workshops, bijvoorbeeld Freerunning, Hip hop, Salsa, Twirling, Breakdance, Circus, Acrobatiek, Ropeskipping, Cheerleading, Zumba en Streetdance. Het wordt een geweldige dag vol dans en muziek!

Meld je groep snel aan want vol = vol!

Schrijf je uiterlijk 26 april in via info@iagsportevent.nl

 

134 141