Bossche apenkooi kampioenschappen

De spelzaal van Flik-Flak wordt zondag 28 mei 2017 omgetoverd tot een jungle voor de Bossche apenkooi kampioenschappen.

Wij bieden de deelnemers een sportieve dag, waarbij ze kunnen rennen, klimmen en klauteren over de diverse spectaculaire apenkooi parcours.

Wat is apenkooi?

Apenkooi is een tikspel over obstakels waarbij de grond niet geraakt mag worden. Bij het spel wordt je behendigheid, inzicht en uithoudingsvermogen volledig op de proef gesteld. Het wordt strijden tot de winnaar bekend is!

Alle basisschoolkinderen van groep 1 tot en met 8 zijn welkom. Er wordt gesport en gestreden om de titel Bossche kampioen apenkooien. Het doel van de organisatie is: zoveel mogelijk kinderen met elkaar plezier laten beleven in het sporten. 

De kampioenschappen worden gehouden op zondag 28 mei.

Het evenement zal plaatsvinden in  de spelzaal van Flik-Flak

Inschrijven kan in 3 verschillende leeftijdscategorieën. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk om bij inschrijving je aan deze leeftijdscategorieën te houden.

-Groep 3 & 4

-Groep 5 & 6

-Groep 7 & 8

De deelnemers uit bovenstaande categorieën zullen gaan strijden om de felbegeerde titel: ‘Apenkooi kampioen’.

Voor de groepen 1 & 2 zullen er uitdagende klimparcours zijn. Voor deelnemers die uitkomen in deze categorie zal de nadruk liggen het spel en niet op het wedstrijdelement.

Inschrijven

Ben jij liever actief bezig in de vakantie en houdt je van rennen, klimmen en klauteren, dan is dit het kampioenschap waar je bij moet zijn. Opgeven kan via de website: www.iagsportevent.nl Uiterlijk 19 mei moet de inschrijving binnen zijn. Om dit evenement mogelijk te maken voor alle jeugd in Den Bosch e.o. zijn er kosten aan verbonden. Kosten per team: 15,- euro minimaal 6 personen – maximaal 10 personen. Kosten per individu: 2,50 euro Na inschrijving ontvangt u binnen 2 dagen een email met betalingsgegevens. De inschrijving is afgerond wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Klik hier voor de poster 

Klik hier voor het inschrijfformulier

De Bossche apenkooi kampioenschappen is een samenwerking tussen Turnoss, Sportacademie Den Bosch en Flik-Flak.

Deelnemen aan de Bossche Apenkooi Kampioenschappen gebeurt op eigen risico.