Verenigingsacties

Doet jouw club ook mee aan de workshop verenigingsactie?

Het IAG Sportevent komt er weer aan! Van 10 t/m 13 mei 2018 bruist de sport weer op het Sportkwartier Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Een spetterend sportfestival, waar vier dagen lang op allerlei manieren genoten wordt van de gymnastische sport.

Er zijn internationale wedstrijden van het hoogste niveau te bezoeken. Denk hierbij aan acro, turnen dames, groepsspringen , ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Zelf in de ringen gaan hangen of een leuke dansworkshop volgen is natuurlijk ook mogelijk. Over vier dagen verdeeld hebben we ruim 300 workshops voor jong en oud. Op het IAG terrein kun je genieten van bandjes en optredens op diverse podia.

Voor trainers en coaches is er de mogelijkheid om kennis te delen of vergroten op het Coachcongres. Turnfans kunnen deelnemen aan een van de vele sportkampen en elkaar ontmoeten op Tonny’s Terras. Het programma is iedere dag rijkelijk gevuld met activiteiten voor jong en oud, om te kijken of zelf mee te doen.

Als IAG organisatie vinden wij binding met andere verenigingen heel belangrijk, het evenement kent ook veel vrijwilligers van de verenigingen uit het land om het IAG mogelijk te maken. Juist daarom is er voor leden van jullie vereniging een speciale regeling opgesteld, om het bezoek aan het IAG Sportevent zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wanneer je vereniging zich aanmeld bij het IAG Sportevent doet het namelijk mee aan een indrukwekkende actie. Voor elke deelnemer die zich via jullie vereniging aanmeldt voor een workshop, wordt 2/3 van de inschrijfkosten aan de eigen vereniging gedoneerd. De inschrijfkosten bedragen €15,00,- (incl. € 0,50 transactie- en administratiekosten) en van dit bedrag gaat maar liefst €10,- terug naar de eigen vereniging. Het werven van deelnemers hoeft dus niet beperkt te worden tot alleen jullie eigen leden maar kan ook gezien worden als promotie voor de gymsport bij niet leden. Denk hierbij aan klasgenootjes, broertjes/zusjes enz. De deelnemers kunnen voor €15,50  deelnemen aan drie workshops, springen op één van de vele luchtkussens, sporten op het beweegplein, topsporters ontmoeten en gaan kijken bij de vele wedstrijden en shows. Zo kan er door de hele vereniging bijvoorbeeld gespaard worden voor een nieuwe evenwichtsbalk of een nieuwe trampoline. Maar het is ook mogelijk om per team voor een nieuwe springplank te sparen.

Dus des te beter je het promoot des te meer inkomsten en wellicht ook nieuwe leden je vereniging er aan overhoud. De inschrijving voor de workshops voor 2018 is nog niet mogelijk. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like of volg dan onze Facebook, Twitter of Instagrampagina. 
Klinkt dit interessant in de oren schrijf je dan nu in via de site van clubkit  of wil je als vereniging graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via verenigingsactie@iagsportevent.nl 

 

Om alvast een indruk te krijgen van wat er iedere dag zoal te doen is klik hier voor het programma.